KAIKKI styling blog behang

Waarom WEL behang?

Waarom wel voor behang kiezen? Die vraag krijg ik regelmatig. Behang is de perfecte manier om je woning een nieuwe look te geven!
KAIKKI styling blog behang flora mood roomblush

Foto Roomblush

Hot
Heb je een saaie muur in huis die je graag een opfrisbeurt wilt geven? Je hoeft niet per se gelijk de verfkwast te grijpen. Denk ook eens aan behang.
Jarenlang heeft behang een beetje suf image gehad maar those days are over. Behang is hotter dan hot!
De keuze is reuze in behang en dat maakt het ook zo fijn. Ga jij voor een stijlvolle uitstraling? Abstracte vormen? Of een natuurlijk effect? Alles is mogelijk.

Er is zoveel mogelijk met behang!
Met verf zit je vast aan 1 kleur. Natuurlijk kan je hiermee spelen qua vormen. Je hoeft niet alleen een groot vak te verven. Je kan ook kiezen voor vormen en vlakken maar daar gaat deze blog niet over 😉 Met behang heb je zoveel meer mogelijkheden. Je hebt verschillende motieven en structuren. Van natuurlijk behang tot abstracte vormen. Van een kleurrijk tot een fotoprint. Je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk met behang

Door te kiezen voor behang geef je jouw woning een hele eigen uitstraling. Je kan behang afwisselen met geverfde muren en je hoeft echt niet altijd de gehele woning te behangen.

KAIKKI styling blog Arte Selva Corteze 34203

Images by ©Arte 

Makkelijk
De verfkwast lijkt vaak de makkelijkste keuze. Niets is minder waar. Tegenwoordig is behangen een kinderspel. Je hebt lang niet altijd een behangtafel nodig. Je smeert behanglijm op de muur en plakken maar. Sneller krijg jij een muur niet ‘bekleed’. Daarbij accentueert verf oneffenheden op een muur en behang covert dit veel beter! Win win situatie.

Kies je voor een druk behang zorg dan dat je de rest er omheen rustig houdt. Wil jij graag een mooie botanische print? Zorg dan dat er op een andere muur in de woning een kleur uit dat behang terug laat komen en eventueel dan nog lichtere tint uit dezelfde kleurgroep op weer een andere muur of die laten terugkomen in meubels of accessoires.

KAIKKI styling blog behang humanity rise roomblush

Foto Roomblush

Patroonplakken
Patroonplakken is ook niet mijn hobby maar ook dat is tegenwoordig super easy. Neem bijvoorbeeld het behang van Roomblush. Naast dat het behang super kekke vormen en kleuren heeft, heeft een behangrol ter ondersteuning van het patroonplakken ook een stippellijntje waar je elke nieuwe baan mee kan beginnen zodat het behang perfect aansluit!

Genoeg redenen toch om behang in huis toe te passen. En echt waar… 

Behang geeft zoveel meer warmte, sfeer en persoonlijkheid aan jouw woning!

Wil jij graag advies over hoe je behang kan toepassen in jouw woning? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.