BLOG

KAIKKI styling ontwerpt interieurstylist bank By SIDDE

Zachte basis met toffe kleuraccenten

Realisatie van een interieuradvies met een zachte basis en toffe kleuraccenten! Afgelopen voorjaar gaf ik een KAIKKI styling ontwerpt interieuradvies voor een mooie woning in Oudehaske. Inmiddels is de woning helemaal af en zijn de bewoners helemaal #woongelukkigst! Kom je mee een kijkje nemen in deze te toffe woning met een zachte basis en toffe … Zachte basis met toffe kleuraccenten Lees meer »

KAIKKI styling vt wonen trendhuis kleur

VT wonen & design beurs 2022

Het was al eventjes geleden door de welbekende redenen maar afgelopen week was het eindelijk dan weer tijd voor de VT wonen & design beurs.De beurs is voornamelijk gericht op de consument maar daardoor niet minder interessant voor mij als interieurstylist. Ik liet me volle bak inspireren, genoot voluit van de mooiste interieurs, leuke leveranciers … VT wonen & design beurs 2022 Lees meer »

KAIKKI styling De Sofa A LOTT OF SPACE

Duurzame banken op de VT wonen & Design beurs

Duurzame banken voor in huis Duurzaamheid! Duurzame producten worden ook in de interieurwereld steeds belangrijker en prominenter.Jaarlijks gooien we in Europa meer dan 11 miljard kilo aan meubels weg. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled. Op de VT wonen & Design beurs kwam ik in gesprek met twee toffe ondernemers die beide een duurzame bank hebben … Duurzame banken op de VT wonen & Design beurs Lees meer »

KAIKKI styling blog hout

Hout in jouw interieur

Het gebruik van hout in ons interieur is bijna niet weg te denken. Hout straalt een natuurlijke warmte af waarvan wij als mens nou eenmaal veel houden. Maar men vindt het ook heel lastig om hout te gebruiken in huis. Een van de meest voorkomende vraag is dan ook: ‘Marijke, wordt het niet te veel … Hout in jouw interieur Lees meer »

KAIKKI styling persoonlijke aanpak

Interieuradvies, altijd persoonlijk en bij jou thuis!

Elk interieur is anders en heel erg persoonlijk. De persoonlijke benadering staat tijdens een interieuradvies van KAIKKI styling centraal. Ik kom daarom ook altijd bij elk interieuradvies bij jou thuis! Persoonlijke kennismaking bij jou thuis Thuis, in jouw eigen omgeving leer ik jou en jouw gezin het beste kennen. Jij bent in jouw natuurlijk habitat … Interieuradvies, altijd persoonlijk en bij jou thuis! Lees meer »

KAIKKI styling Marijke interieurontwerper

Hoe ontwerp ik?

Een interieuradvies kan ik in elke stijl en in elke gewenste kleur maken. Van industrieel naar vintage en van eclectisch naar design. Ik kan me in elke situatie en in elke wens van mijn opdrachtgevers verplaatsen.    Wel zie je in mijn ontwerpen belangrijke facetten terugkomen. Tenminste facetten die ik belangrijk vind in een interieur. … Hoe ontwerp ik? Lees meer »

KAIKKI styling sfeerimpressie nieuwbouwwoning Groningen

Nieuwbouwwoning en interieurstylist

Wauw, je bent ingeloot voor een nieuwbouwwoning. Een spannende tijd breekt aan. De financiering moet rond en voordat er überhaupt een paal in de grond geslagen is moet je al keuzes maken voor de nog te bouwen woning.Tijd om een interieurstylist in te schakelen. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom nu al een interieurstylist … Nieuwbouwwoning en interieurstylist Lees meer »

KAIKKI styling By SIDDE Nord Beach Sandy

KAIKKI styling x By SIDDE – Marijke Interieurstylist

In maart was ik uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de inspiratie studio van By SIDDE in Eerbeek. Met mijn auto vol met toffe accessoires ging op weg naar Eerbeek om twee gave banken te stijlen. Een droom voor mij als interieurstylist. Hier lees je de blog die By SIDDE schreef over Marijke interieurstylist … KAIKKI styling x By SIDDE – Marijke Interieurstylist Lees meer »

KAIKKI styling portfolio Joure realisatie

Een warme deken als thuis!

Thuis, een plek waar je jezelf kan zijn en die aanvoelt als een warme deken. Eind vorig jaar kwam er een hulpvraag binnen voor een hoekwoning in Joure. De wens was dat de woning helemaal de bewoners reflecteerde, een thuis, waar je binnen komt en een echte warme deken voelt!Warme zachte tinten maar er mocht … Een warme deken als thuis! Lees meer »

KAIKKI styling plateau voor paasdecoratie

DIY Paasdecoratie

DIY Eenvoudige paasdecoratie! Het internet staat vol met inspiratie en zo kwam ik deze DIY tegen. Een super kek en mooi plateau. Ik was gelijk verliefd op de vorm en deze DIY is perfect voor paasdecoratie. Hoe dit plateau maakte lees je hieronder! Het lijkt wat gecompliceerd maar het is makkelijker dan je denkt.De helft … DIY Paasdecoratie Lees meer »

KAIKKI styling enthousiast origineel en eigenwijs

KAIKKI styling

KAIKKI styling; enthousiast, origineel en eigenwijs! Waar komt de naam KAIKKI styling vandaan? Een vraag die ik regelmatig krijg. Dus werd het tijd om deze in een blog uit te lichten! In 2019 heb ik me laten omscholen tot interieurstylist met het idee om ‘ooit’ voor mezelf te beginnen. Daar moest een passende naam bij … KAIKKI styling Lees meer »

KAIKKI styling licht maakt of breekt de woning

Licht

Licht brengt een boodschap en licht is een emotie. Hoe mooi jouw woning ook is bij daglicht, zonder de juiste verlichting komt deze sfeer in de avonduren nooit goed over. Zo zonde! Want je wil overdag en s ’avonds dezelfde sfeer laten zien. Zeker in de winter dagen is licht belangrijker dan ooit. Het wordt … Licht Lees meer »

KAIKKI styling blog behang

Waarom WEL behang?

Waarom wel voor behang kiezen? Die vraag krijg ik regelmatig. Behang is de perfecte manier om je woning een nieuwe look te geven! Foto Roomblush HotHeb je een saaie muur in huis die je graag een opfrisbeurt wilt geven? Je hoeft niet per se gelijk de verfkwast te grijpen. Denk ook eens aan behang.Jarenlang heeft … Waarom WEL behang? Lees meer »

KAIKKI styling wat kost een interieurstylist

Kosten interieurstylist

Wat zijn nou de kosten van een interieuradvies door een interieurstylist? Wil jij graag een home make-over of een verfrissend nieuwe woonkamer? Of ga je verhuizen en wil je gelijk goed starten met een persoonlijk en uniek interieur? Of laat jij op dit moment een woning bouwen en zodra je de sleutels hebt wil je … Kosten interieurstylist Lees meer »

KAIKKI styling interieurstylist Marijke Jorna interieuradvies

Hoe ga ik te werk?

Hoe is nou eigenlijk een interieuradvies opgebouwd? Een interieuradvies is opgebouwd uit verschillende stapjes om zo tot een mooi geheel van jouw interieur te komen. Een indelingsplan, sfeerimpressies, kleur- en materiaaladvies en een stylingsplan. Maar wat houdt dit nou eigenlijk allemaal in. In deze blog neem ik je in hoe een interieuradvies eruitziet! Elk interieur … Hoe ga ik te werk? Lees meer »

KAIKKI styling verbouwen en inrichten

NIEUW!!!

Verbouwen en inrichten Je wilt verbouwen maar waar begin je? Je bent weet niet goed wat de meest ideale indeling is? Welke kleuren passen het beste bij mij/ bij ons en de woning? Welke materialen zorgen dat mijn huis mijn thuis wordt? Hoe zorg ik voor rust en eenheid in mijn woning? Wij hebben dé … NIEUW!!! Lees meer »

KAIKKI styling blog investeren in interieuradvies

7 redenen waarom een interieuradvies de investering waard is!

Nog nooit zijn we zoveel thuis geweest! Nog nooit is er zoveel geïnvesteerd in woningen. Er wordt volop verbouwt, geklust en verhuisd. Juist omdat we gemerkt hebben dat onze woningen niet volledig naar ons zin zijn. Een interieuradvies is de perfecte manier om jouw interieurdromen waar te maken. Het is een investering, die jou aan … 7 redenen waarom een interieuradvies de investering waard is! Lees meer »

KAIKKI styling blog DIY palletbank

DIY palletbank

Wat is er nou fijner op een warme zomerse dag heerlijk te kunnen genieten op een schaduwrijke plek in de tuin. We hadden in de achtertuin al een lekkere loungeset op een mooie zonnige plek en onze buiteneettafel staat onder de veranda. Maar een echte chill plek op een koelere schaduwrijke plek in de tuin … DIY palletbank Lees meer »

KAIKKI styling blog teddy stof

De Woontrend van 2021 – Aaibare stoffen

Je zag het al een tijdje in de mode, de heerlijk behagelijke fluffy (tussen) jassen en leuke teddy tassen. Het komt vaak voor dat trends uit de mode overwaaien naar het interieur. Deze trend heeft zich niet lang laten wachten in interieurwereld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst wat sceptisch was en vooral dacht … De Woontrend van 2021 – Aaibare stoffen Lees meer »

KAIKKI styling blog vtwonen inspiratie 1

VT Wonen en Design Beurs 2019

3 oktober was het dan zover (voor mij dan)! De VT Wonen en Design beurs in de Amsterdam RAI. Voor mij de allereerste keer dat ik daar heen ging. Voor de zomer had ik bij de eerste aankondiging via het VT Wonen tijdschrift me al aangemeld en gelijk een datum vast gelegd. Het was lang … VT Wonen en Design Beurs 2019 Lees meer »