KAIKKI styling blog teddy stof

De Woontrend van 2021 – Aaibare stoffen

Je zag het al een tijdje in de mode, de heerlijk behagelijke fluffy (tussen) jassen en leuke teddy tassen. Het komt vaak voor dat trends uit de mode overwaaien naar het interieur. Deze trend heeft zich niet lang laten wachten in interieurwereld.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst wat sceptisch was en vooral dacht waarom wil je dit in huis maar ik ben helemaal om en heb ik de aaibare trend al in meerdere interieuradviezen toegepast.
Voor een paar maanden geleden ben ik ook persoonlijk overstag gegaan en hebben we een heerlijke fauteuil met een teddy stof in de woonkamer staan.

Teddy stof is zachter dan zacht met een donzige textuur en daardoor heeft het een hoog aaibaar gehalte. De uitstraling van de teddy stof past goed bij verschillende interieurstijlen, je creëert al snel een warm en behagelijke sfeer en het zorgt gelijk voor een trendy uitstraling.

Doordat het materiaal zoveel warmte geeft kan je de teddy stof op verschillende manieren in je interieur laten terugkomen. Je kan kiezen voor een teddy fauteuil voor jouw interieur of mooie eetkamerstoelen. Zelfs een bank in de teddy stof is te verkrijgen! Vind je dit net iets te maar wil je wel graag een warme en knusse sfeer creëren denk dan aan een leuke teddy plaid of kussen voor op de bank.

Naast de teddy stof zie je ook steeds meer kussens en plaids met een langharig patroon. Dit is echt van de laatste tijd. Een kussen of plaid van een natuurlijke stof zoals juten of canvas met een ronde of ruitvormig harig patroon. Naast dat het materiaal warmte geeft doorbreekt het ook de standaard rechte vormen.

Natuurlijk wil je graag je hele woning in een zachte aaibare stof aankleden want wie wil nou niet een warme en sfeervolle woning maar ik raad aan om hier wel de balans in te houden.

Gebruik een meubelstuk of een paar accessoires in aaibare stof als echte eyecatcher in jouw interieur!

KAIKKI styling teddy stof
KAIKKI styling blog aaibare stoffen
KAIKKI styling blog Marijke fluffy jas
KAIKKI styling interieuradvies woontrends 2021 aaibare stoffen
KAIKKI styling blog interieurinspiratie