KAIKKI styling persoonlijke aanpak

Interieuradvies, altijd persoonlijk en bij jou thuis!

Elk interieur is anders en heel erg persoonlijk. De persoonlijke benadering staat tijdens een interieuradvies van KAIKKI styling centraal. Ik kom daarom ook altijd bij elk interieuradvies bij jou thuis!

Persoonlijke kennismaking bij jou thuis

Thuis, in jouw eigen omgeving leer ik jou en jouw gezin het beste kennen.

Jij bent in jouw natuurlijk habitat waardoor jij je op je gemak voelt. Ik kan gelijk zien hoe jullie nu wonen en hoe de woonkamer nu benut wordt.

Hoe beweeg jij je in huis en welke plek is belangrijk, heerlijk op de bank voor de tv of juist gezellig aan de eettafel. Dit soort kleine dingen zijn belangrijk om te weten voor het interieuradvies. En dan maakt het niets uit of het om een nog te bouwen woning gaat, de woning waar jullie heen verhuizen of het een herinrichting van jullie huidige woning is.

Daarnaast stel ik je enorm veel vragen om je in een korte tijd zo goed mogelijk te leren kennen en om te weten te komen wat jullie wensen zijn.

Dit zijn vragen zoals hoe ziet jullie dag eruit, waar begint deze in huis, wat zijn de werktijden, wat doen de kids en wat doen jullie als gezin graag samen.

Maar ook vraag ik naar wat voor soort interieurs jullie mooi vinden, welke kleurgroepen je aanspreken en waar je nou echt van droomt in huis.

Doordat een kennismakingsgesprek altijd persoonlijk bij jou thuis plaats vindt kan ik ook sneller inhaken op antwoorden en tussendoor over mij persoonlijk kan vertellen.

Ook dat is belangrijk, pas ik als persoon bij jou en vertrouw jij mij om jouw interieurdromen waar te maken.

KAIKKI styling bloemen
KAIKKI styling kratje interieuradvies
Adviesgesprek bij jou thuis

Hebben wij een klik en gaan we samenwerken? Dan kom ik opnieuw bij jou thuis voor het eerste adviesgesprek. Hierbij duiken we samen wat dieper op het daadwerkelijk interieuradvies. Ik kom bij jou thuis met een kratje vol met kleurtjes en materialen. Omdat ik door onze kennismaking al een heel goed beeld heb gekregen van jullie wensen is dit kratje helemaal afgestemd hierop. We leggen alle kleuren en materialen uit op de eettafel en gaan opzoek combinaties waar jij heel erg gelukkig van wordt. Dit wordt uiteindelijk het uitgaanspunt van het interieuradvies.

Interieuradvies

Voordat ik ga beginnen aan waarmaken van jouw #woongelukkigst gevoel hebben we al aardig wat tijd samen doorgebracht. Maar hier houdt het persoonlijke contact niet op. Tijdens het gehele ontwerpproces houden we natuurlijk contact. Laat ik je sneak peaks zien de creatieve plannen die ik aan het smeden ben. Ook kan het zijn dat ik tussendoor nog eens bij je thuis kom om nog wat maten op te nemen of jou een berichtje stuur om nog wat informatie te verkrijgen.

KAIKKI styling interieurstyling
De eindpresentatie bij jou thuis geweest, houdt ons persoonlijke contact nu op?

Nee, we blijven contact houden! Want wat is er nou leuker dan dat als jij bezig bent met de uitvoering van het interieuradvies om mijlpalen met mij te delen?!?
Dus als de keuken geleverd is, jullie het weekend fanatiek geverfd hebben of als de vloer gelegd wordt. Ik vind niets leuker dan om deze updates te ontvangen. En natuurlijk kom ik bij jou thuis om persoonlijk te zien hoe het eindresultaat is geworden.
Onze persoonlijke samenwerking houdt pas op als de laatste vaas geplaatst is.

Is deze aanpak voor een interieuradvies echt iets wat bij jou past?
Neem dan snel contact op een persoonlijk kennismakingsgesprek bij jou thuis in te plannen.

Klik hier voor meer informatie over mijn werkwijze