Interieur advies in Amsterdam

KAIKKI styling interieuradvies basis

Wat tof dat je KAIKKI styling gevonden hebt!

Ik ben Marijke Jorna, jouw interieurstylist voor interieur advies in Amsterdam.

Ga jij verhuizen en wil je graag een vernieuwend interieur? Wil jij graag jouw woning optimaal indelen maar zou je nieten waar de bank, kast en de thuiswerkplek moet staan? Je wilt graag en trendy interieur maar je bent onzeker over welke kleuren en materialen er bij elkaar passen. Tijd om mij als interieurstylist voor interieuradvies in te schakelen.

Ik help je de juiste keuzes te maken!

Als interieurstylist in de omgeving Amsterdam maak ik samen met jou een fantastisch interieurontwerp die jouw persoonlijkheid uitstraalt. Zodra je na een interieur advies jouw woning in Amsterdam binnen stapt, stap je in jouw ‘thuis’! Waar je de rust terug vindt en een woning die als een warme deken aanvoelt.

Maak snel een afspraak voor een interieur advies in Amsterdam!

 

Interieuradvies en interieurstyling in Amsterdam

Hoe ga ik te werk?

Als interieurstylist ga ik samen met jou op zoek naar een passend interieur waar jij je in thuis voelt. Ik begeleid je in de juiste keuzes maken om een voor jou fijne en perfect plek te creëren. Met mijn kennis en passie voor interieur transformeer ik jouw nieuwe huis tot een mooie leefbare plek, met jouw leefstijl, wensen en behoeftes als uitgangspunten van het interieurontwerp.

Ik kom bij je langs om persoonlijk kennis met je te maken. Vanuit Friesland rijdt ik graag naar Amsterdam en omgeving. Doordat ik veel samenwerkingen en leveranciers in de omgeving van Amsterdam heb zitten ben ik vaak in het Amsterdamse te vinden.

Juist een persoonlijke kennismaking vind ik als interieurstylist belangrijk. Niet alleen leer ik zo jou (en jouw gezin) kennen maar zie ik kan ik ook goed de ruimtes waarvoor je advies nodig hebt goed in me opnemen. Hierbij kijk ik bijvoorbeeld naar de sfeer die de woning uitademt, hoe het licht binnen valt en naar de omgeving van de woning. Natuurlijk bespreken we jouw wensen en behoeftes, geef je me bijvoorbeeld aan welke kleur je absoluut niet huis terug wilt zien en welke meubels en accessoires een mooi verhaal hebben en dus terug moeten komen in je nieuwe interieur.

Op de weg terug begint mijn creatieve brein al overuren te maken. Na ons gesprek werk ik jouw interieur advies verder uit. Tijdens deze creatieve ontwerpingsfase hou ik je persoonlijk op de hoogte. Ik vraag je om advies en laat je keuzes maken omtrent materialen en/ of kleuren. Zo blijf je betrokken en wordt het ook echt jouw interieur.
Als het interieuradvies afgerond is en alle puntjes op de ‘i’ staan, kom ik bij je langs om het gehele interieur advies te presenteren met een moodboard, plattegronden, kleur en materiaalstalen en het stylingsadvies. Hiermee kan je gelijk aan de slag!

Verhuizen, verbouwen en herinrichten van een woning brengt al zoveel stress met zich mee. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je! Wat is er nou fijner om het proces uit handen te geven en samen te werken aan de perfecte woning voor jou en jouw gezin?

Ben je nieuwsgierig hoe ik met mijn enthousiasme en mijn creatieve knipoog jou kan helpen?

Neem snel contact op en laten we samen jouw dromen waarmaken!

KAIKKI styling Interieuradvies compleet
KAIKKI styling interieuradvies aan huis