Interieuradvies

‘Ik weet niet zo goed hoe ik verschillende stijlen met elkaar kan combineren’ 
‘Ik word het maar niet eens over de inrichting met mijn partner’
‘We hebben zoveel ideeën voor onze woning maar ik weet niet of het wel past of staat…’
‘Mijn huis is niet naar mijn zin, help je mij met het #woongelukkigst gevoel?’
‘Wij willen graag bouwen of verbouwen, maar er zijn zoveel keuzes te maken en we weten niet waar we moeten beginnen’

Ik help je daarbij!

Samen gaan we op zoek naar een passend interieur, waar jij je in thuis voelt.

Altijd bij jou thuis

Elk interieur is anders en heel erg persoonlijk. De persoonlijke benadering staat tijdens een interieuradvies van KAIKKI styling centraal. Daarom kom ik bij hoe groot of hoe klein het interieuradvies ook is altijd bij jou thuis! Niet alleen om jou beter te leren kennen maar ook om jouw huis en de ruimtes te bekijken waar je advies voor nodig hebt.

Direct aan de slag

Na een interieuradvies krijg je altijd een uitgewerkt document waarmee je gelijk aan de slag kan. In jouw interieurplan staan alle geadviseerde verf, behang, meubels en accessoires. Inclusief de kleurnummers, afmetingen en aankoopbedragen zodat je nooit jouw budget uit het oog verliest (heel belangrijk!).

Geen uren meer in de woonwinkels rondlopen opzoek naar de juiste producten want je krijgt van mij alle linkjes van de winkels van de producten die ik adviseer om jouw droominterieur waar te maken.
Alles word je aangereikt om het jou zo makkelijk mogelijk te maken zodat jij kan genieten van het meest kostbare in het leven, tijd! Tijd voor jezelf en tijd voor jouw gezin!

Nazorg

Een service die me aan het hart ligt. We hebben elkaar in een korte tijd goed leren kennen en intensief contact gehad maar goed ook want hoe kan ik anders aan jouw interieur droom werken?!?
Na een interieuradvies van KAIKKI styling nemen we nog geen afscheid van elkaar.
Onze samenwerking houdt nog niet gelijk op! Ik blijf beschikbaar voor al jouw vragen en mijlpalen die zijn bereikt.

Want wat is er nou leuker om die mijlpalen met elkaar te delen. Foto’s van de eerste paal die de grond in gaat of de vorderingen van de verbouwing met elkaar te delen. Maar ook de vloer die is gelegd, de raambekleding die hangt, die mooie kleur op de muur zit of hoe de nieuwe accessoires jouw woning afmaken.

Je mag me ook altijd vragen blijven stellen gedurende dit proces. En natuurlijk kom ik zodra jouw droom interieur af is graag langs om het eindresultaat met eigen ogen te bekijken!

Ben jij klaar om samen interieurdromen waar te maken en helemaal #woongelukkigst te zijn?

KAIKKI styling kleur en materiaaladvies bij jou thuis
KAIKKI styling portfolio Joure licht en schaduw
KAIKKI styling interieurstylist Marijke Jorna interieuradvies