KAIKKI styling thuis

KAIKKI styling velvet kussen HKliving

Je woont al een tijdje in jouw (nieuwe) woning maar het voelt nog altijd niet helemaal jou.
Over het algemeen ben je tevreden met de indeling en de grote meubelstukken zoals de bank en de eetkamertafel maar er mist nog iets. Je wilt graag meer balans en sfeer in huis maar weet niet waar je moet beginnen. Kleur graag, maar hoe?
Je hebt al van alles geprobeerd maar je komt er niet meer uit.

Dan is KAIKKI styling thuis helemaal het interieuradvies wat je nodig hebt!

KAIKKI styling thuis

Wat gaan we doen?

Bij KAIKKI styling thuis kom ik bij je langs en gaan we samen aan de slag met al jouw interieurwensen en dromen. Van te voren stuur ik je een vragenlijst toe zodat ik goed voorbereid bij jou thuiskom met een gevuld kratje vol met kleurtjes en verschillende materialen die passen bij jouw hulpvraag.

In circa twee uur gaan we samen bij jou thuis sparren en komen we gelijk tot een concreet plan. We nemen samen interieurbeelden door en bezaaien de hele eetkamertafel met de mooiste kleur- en materialenstalen in de zoektocht naar jouw #woongelukkigst gevoel.
Intussen vuur jij al jouw interieurvragen op me af en kijken we samen naar waar welke kleur waar het beste tot zijn recht komt, waar bijvoorbeeld dat mooie schilderij komt te hangen, welk armatuur het beste boven de eettafel past en of er toch niet een andere salontafel beter bij de algehele sfeer past.

KAIKKI styling thuis sfeerimpressie
KAIKKI styling thuis stylingtips

Binnen 4 werkdagen na ons adviesgesprek ontvang je van mij per e-mail een uitgewerkt plan met alles wat we besproken hebben.
Van kleuradvies, tot raambekleding tips. Van een kleine indelingsverandering tot accessoires. Alle besproken onderwerpen staan vermeld in een uitgewerkt plan samen met een sfeerimpressie en extra tips & trics die me na ons adviesgesprek in mijn creatieve brein opduiken. Bij het uitgewerkte plan ontvangt je ook het #woongelukkigst alfabet E-book waar je meer inspiratie uit kunt halen.

Na een KAIKKI styling thuis interieuradvies heb jij:
  • al jouw interieurvragen kunnen stellen en weet jij de oplossing voor jouw hulpvraag
  • een concreet plan waar je gelijk mee aan de slag kunt
  • een sfeerimpressie om te zien hoe kleuren en materialen samen komen
  • een interieur dat in balans is en warmte en rust uitstraalt
  • een overzicht van de kosten
  • extra tips en trics die jouw interieur helemaal afmaken en de sfeer uitstralen waar jij naar opzoek was
  • helemaal het #woongelukkigst gevoel gevonden!
KAIKKI styling interieur

* Genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw
* Binnen een straal van 20 km vanaf 8465 RD worden geen reiskosten berekend. Reiskosten na 20 km zijn 25 cent per km. Exclusief overtocht naar de eilanden.