KAIKKI styling verbouwen en inrichten

NIEUW!!!

Verbouwen en inrichten

Je wilt verbouwen maar waar begin je? Je bent weet niet goed wat de meest ideale indeling is? Welke kleuren passen het beste bij mij/ bij ons en de woning? Welke materialen zorgen dat mijn huis mijn thuis wordt? Hoe zorg ik voor rust en eenheid in mijn woning?

Wij hebben dé ideale oplossing!

Wij combineren het beste van twee werelden. Namelijk de wereld van interieurontwerp en interieurstyling. We koppelen onze krachten om zo jou nog beter te kunnen adviseren en samen interieur dromen waar te maken. 

Zet een interieurontwerper en een interieurstylist samen aan tafel en er ontstaan de mooiste en creatiefste oplossingen voor jouw woning. Als interieurprofessionals bieden we een compleet all-in verbouwen & inrichten pakket aan waarbij jij volledig geholpen wordt met zowel de verbouwing als de inrichting van jouw woning.

BB ontwerpt meets KAIKKI styling

Birgit van BB ontwerpt helpt je met de juiste indeling van de verbouwing en laat je twee ideale situaties zien. Deze worden eveneens vertaald in 3D beelden zodat jij perfect kan zien wat de verbouwing jou gaat opbrengen. Je loopt straks door jullie mogelijke woning heen!

Marijke van KAIKKI styling zet de puntjes op de ‘i’ met een volledig interieuradvies. De volledig styling maar wel zo dat het ook echt jouw thuis is.

Van kleuradvies tot materialen, van meubels tot accessoires alles komt uiteindelijk in jouw persoonlijke 3D ontwerp terug. Zodat alles straks klopt!

Kijk jij Kopen zonder Kijken? Wij zijn jouw Bob en Roos,  maar dan de Friese en Vrouwelijke versies!

Investering vanaf € 2900,-

Klik hier voor meer informatie!