OVER

KAIKKI styling portfolio Joure Marijke interieurstylist
KAIKKI styling over Marijke Jorna interieurstylist

Wat leuk dat je er bent! 

Ik ben Marijke, het gezicht achter KAIKKI styling. Samen met mijn man Gerard en onze dochter Mare woon ik in ons droompaleisje in Oudehaske. Een prachtig licht huis dat we helemaal naar onze stijl hebben ingericht.

Vanuit deze heerlijk plek werk ik met alle liefde en passie aan interieurontwerpen en interieuradviezen. Denk hierbij aan het herinrichten van een woonkamer, het inrichten van een woonboerderij na de verbouwing, het inrichten van nieuwbouwwoningen en de begeleiding van verbouwingen van bestaande woningen.

KAIKKI styling is voor mij het begin van een droom.

Wat is er nu toffer om te doen waar je gelukkig van wordt! KAIKKI styling geeft mij de vrijheid van werken in combinatie met het drukke gezinsleven. De close sociale contacten met klanten, het tekenen, het ontwerpen en creatief bezig zijn is voor mij het beste en leukste wat er bestaat.

Missie

Mijn missie is het het #woongelukkigst gevoel te verspreiden. Ik vind het namelijk doodzonde als jij in een supermooie woning woont die helemaal niet aanvoelt als jij!

Door de pandemie hebben we ondervonden hoe belangrijk thuis is geworden. We beseffen ons dat er niets fijner dan een echt thuis te hebben. We hechten steeds meer waarde aan dit gevoel. Dat thuis een plek is waar we helemaal onszelf kunnen zijn en we graag vrienden en familie uitnodigen.
Dat het een plek is die jouw persoonlijk reflecteert maar ook de plek is waar we heen kunnen vluchten tijdens het drukke leven en het de plek is waar je helemaal kunt ontspannen en weer opladen.

Balans

Als je een woning binnenstapt wil je kunnen zien wie er woont. In mijn optiek hoort een woning warmte en rust uit te stralen. Een woning is voor mij juist als deze helemaal in balans is. En dat is wat ik veel zie, geen balans in huis.
En dat terwijl we zo zoekende zijn naar balans in ons leven. Nog nooit zijn we zo bezig geweest met onze mentale en fysieke gezondheid.
We zoeken balans in werk en privé. In sporten en sociale contanten maar ook in onze voeding. Een drankje of toch een voedende maaltijd. Maar waarom vergeten we dat in onze woning dan?
Ik help jou met het terugbrengen van balans in jouw woning.
Dat je binnenstapt en je het gevoel krijgt dat je omarmt wordt door een warme deken.

Achtergrond

In mijn middelbareschooltijd was ik onbewust al veel met interieur bezig. Ik veranderde om de haverklap de opstelling van mijn slaapkamer en als ik dan weer ergens een oud kastje vond, schilderde ik die roze zodat deze kon pronken op mijn eigen kamertje. Op kamers wonen heb ik nooit gedaan, ik ben vrij vlot in het buitenland terecht gekomen. Elk seizoen weer in een ander land. Elk seizoen weer een ander onderkomen (meestal was dit een klein slaapkamertje). Ik kocht op locatie altijd nieuw mooi beddengoed, een paar mooie vazen met nepbloemen en wat kaarsjes voor de gezelligheid. Zo maakte ik altijd mijn eigen plekje ver weg van huis.

De liefde voor interieur breidde zich uit met de aankoop van ons huis. Doordat we 5 maanden op de sleutel moesten wachten had ik alle tijd om het volledige interieur tot in de puntjes voor te bereiden. In het ontwerpen kon ik helemaal mijn ei kwijt en zo kwam ik op het idee om voor mijzelf te beginnen.

Daarop nam ik in november 2018 de stap om een opleiding te volgen tot interieurstylist. Hier heb ik veel geleerd over kleuren, styling en het uitwerken van een plan. In juni 2019 heb ik na het afleggen van een examen mijn diploma gehaald #trots.

Belangrijk aan styling vind ik dat het persoonlijk moet zijn. Het moet een interieur zijn wat bij jou past met daarin een kleine eigenwijsheid van mij. Vandaar KAIKKI styling!

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Neem dan gerust contact met me op!

KAIKKI styling handtekening Marijke Jorna