Persoonlijk interieuradvies aan huis

KAIKKI styling interieuradvies basis

Altijd een kennismaking bij jou thuis!

Wat een huis een thuis maakt is als je een woning binnen stapt en ziet plus voelt wie er wonen. Coco Chanel zei niet voor niets: “An interior is the natural projection of the soul’’. Zo zie ik het ook bij een interieuradvies.

Ik vind het belangrijk voor een interieuradvies om persoonlijk met jou kennis te maken, bij jou thuis.
Om jou en jouw gezin beter te leren kennen. Om door te vragen en tussen de lijntjes door te luisteren. We gaan bij een kennismaking thuis in op vragen zoals waar lopen jullie tegen aan? Waar liggen de behoeftes? Wat zijn de wensen?

Dit kan ook via een onlinegesprek maar dat voelt toch altijd anders.
Er blijft dan enige afstand. We doen al zoveel digitaal.
Ik leer je graag in persoon kennen!

Zo wordt een interieuradvies aan huis altijd persoonlijk en ademt het jou uit.

Een persoonlijk interieuradvies aan huis voor jou!

Voordat ik bij jou voor een kennismaking bij jou thuis kom stuur ik je wat ‘huiswerk’ toe. Geen boekwerk met opgaves hoor 😉 Nee, een overzichtelijk lijstje met vragen waar je ook de plattegrond van de woning en afbeeldingen in kan uploaden van interieurs die jou aanspreken. Zo kom ik goed voorbereid bij jou thuis.

Als interieurstylist kom ik bij alle pakketten die ik aanbied bij jou thuis.

Interieuradvies basis pakket en het interieuradvies compleet pakket

Hier kom ik bij je thuis. We nemen de vragenlijst die ik je van tevoren gestuurd heb samen door. Zo gaan we wat dieper op de behoeftes en de wensen in.
Is er behoefte aan opbergruimte? Wens je thuiswerkplek in de woonkamer? Je hebt een droombank gezien die je me graag wilt laten zien of bent verliefd geworden op een kunstwerk waar je iets mee wilt doen.

Al kletsend aan meestal de keukentafel komen er ook snel persoonlijke gesprekken op gang.
Wat is de gezinssituatie, hoe hebben jullie elkaar ontmoet, wat voor werk doe je, wat zijn de hobby’s en waar gaan jullie graag naar toe op vakantie.
Allemaal informatie die voor mij van belang zijn om een interieuradvies persoonlijk te maken.

We gaan door een aantal kleurgroepen om te kijken wat je mooi vindt maar ook zeker wat je niet mooi vindt! Ook kijken we dan wat het licht met die kleur doet in jouw woning. We nemen enkele materiaalstalen door zodat ik goed kan inschatten wat bij jullie past.

Dan wordt het tijd voor jou om zelf aan de slag te gaan. Ik geef je een stapel woonbladen die je mag doorbladeren. Met post its kan je aangeven wat je mooi vindt. Dit kan een sfeer zijn, een bepaald gevoel of een accessoire. Maar ook kan je dan aangeven wat je absoluut niet terug wilt zien in jouw woning.
Ook zullen we bespreken wat van het huidige interieur mag of moet blijven staan.

Denk bijvoorbeeld aan het oude theekastje wat je geërfd hebt van je oma, een mooi beeldje wat je ooit op die droomvakantie gekocht hebt of die prachtige vaas die je bij de kringloop gescoord hebt. Dit zijn de meubels of accessoires met een verhaal die jouw interieur persoonlijk maken. Die laten we maar al te graag terugkomen! Ondertussen neem ik nog even de laatste maten van de woning op zodat ik alle informatie heb om een volledig advies te kunnen geven.

Als ik alle informatie gebundeld hebt en goede indruk van jullie heb, werk ik het interieuradvies verder uit. Ik hou je op de hoogte tijdens dit creatieve proces zodat je betrokken blijft bij jouw interieuradvies. Als alle puntjes op de ‘i’ staan kom ik het interieuradvies bij jullie thuis presenteren. We nemen het interieurontwerp samen door samen met alle verzamelde kleur- en materiaalstalen. En dan zijn jullie heel nieuwsgierig hoe het er dan in het echt uitziet.
Dat kan! Ik maak een 3d ontwerp en een 3d animatie waarbij je het gevoel hebt dat je door jullie woonkamer wandelt.
Zo heb je een goed beeld hoe jouw droom interieur eruit ziet!

Interieuradvies aan huis

Dit is een pakket waarbij ik ca. 2 uur bij jouw thuis kom zodat jij de mogelijkheid hebt om al jouw interieur vragen te stellen.
Dit is een sparrings-sessie bij jou thuis!

Bij jou thuis kan ik gelijk de ruimte waar het advies voor bedoeld is bekijken. Ik loop eerst even rond om te woning op me in te laten werken.
De perfecte manier om de woning echt te voelen maar ook om te zien hoe het licht binnen valt en waar de obstakels voor jullie liggen.

Ik heb een heel kratje met allemaal verschillende kleurstalen en materiaalstalen bij me voor een kleuradvies. We kijken waar welke kleur het beste uit de verf komt. Wat voor wandbekleding het beste gebruikt kan worden en je krijgt van mij tips om jouw interieur af te stijlen.
Na het advies krijg je van een overzichtje doorgestuurd met alle kleurtjes die ik heb aangeraden maar ook met het stylingsadvies inclusief linkjes naar de producten.

Wil jij ook graag een persoonlijk interieuradvies met altijd een kennismaking aan huis?

Neem dan snel contact met me op en laten we interieur dromen waarmaken!!!

KAIKKI styling Interieuradvies compleet
KAIKKI styling interieuradvies aan huis