KAIKKI styling blog Persoonlijkheid in je interieur

Persoonlijkheid in je interieur

Hoe voeg je persoonlijkheid toe aan je interieur? Naast dat je met kleuren, materialen, vormen die jou aanspreken persoonlijkheid creëert is dé manier om echt persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur het gebruik maken van items met een verhaal. Oude tafeltje van oma, een souvenir van die gave reis en natuurlijk foto’s.
Interieur

Je interieur is een uitdrukking van wie je bent en wat je waardeert. Het is belangrijk om een sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt, helemaal jezelf kan zijn, waar je trots op bent en graag aan anderen te laat zien. Een manier om meer persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur is door het gebruik van foto’s, accessoires met een verhaal en fotoboeken.

KAIKKI styling blog fotoboek maken
Foto’s

Foto’s zijn een geweldige manier om herinneringen levend te houden en een persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen. Verwerk ze op verschillende manieren in je interieur, zoals in een fotolijst of laten drukken op canvas, doek, hout ect. Check hier alle mogelijkheden voor het afdrukken van foto’s bij de Fotofabriek.

Kies foto’s die belangrijk voor je zijn, zoals familieportretten of foto’s van speciale gelegenheden. Wel belangrijk bij het gebruik van foto’s is om balans en rust te houden. Opties zijn om ervoor te kiezen om de foto’s in zwart/ wit te laten afdrukken of kies foto’s uit waarin dezelfde kleurtinten zitten. Lukt dit niet, groepeer de foto’s dan bijvoorbeeld op één plek in huis in een kek kleurvlak. Een andere manier om rust en balans te houden is om gebruik te maken van allemaal dezelfde fotolijsten.

KAIKKI styling foto en herinneringen in huis
KAIKKI styling fotoboek interieurstyling
Herinneringen

Accessoires met een verhaal zijn ook een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur. Dit kunnen voorwerpen zijn die je op reis hebt gekocht, die je van familie of vrienden hebt gekregen of die een bijzondere betekenis voor je hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld een antiek stuk, een erfstuk of een handgemaakt voorwerp zijn.

Fotoboeken

Fotoboeken zijn een andere manier om herinneringen vast te leggen en te delen. Je kunt een fotoboek maken van een speciaal evenement, zoals een trouwerij of een familievakantie, of gewoon een selectie van foto’s die je mooi vindt. Fotoboeken zijn ook een geweldige manier om gasten iets over jou te laten zien als ze bij je op bezoek komen.

Mijn persoonlijke favoriete manier om persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur is de combinatie van accessoires met een verhaal en fotoboeken! Ik hou zelf niet zo van om foto’s van mezelf of mijn familie direct in het zicht te hebben omdat deze ook heel bepalend in huis kunnen zijn. Wel hou ik ervan om ze te verzamelen in een mooi fotoboek en deze tof te decoreren in huis. Zo heb ik een stapeltje fotoboeken op de kast liggen van onze trouwdag, onze vakanties maar ook eentje met foto’s van mijn moeder die ik mocht maken van de Fotofabriek.

KAIKKI styling fotoboek fotofabriek

Zo heb ik de foto’s van mijn moeder niet zo in mijn face maar wel heel dichtbij. Als voorkant koos ik de rouwkaart voor een rustig geheel en decoreerde ik de fotoboeken met mooie kaarsen. Zo is dit samen met onze accessoires met een dierbaar verhaal echt de meest kostbare hoek in huis!

Persoonlijkheid in je interieur
Door het toevoegen van foto’s, accessoires met een verhaal en fotoboeken aan je interieur, kun je een persoonlijke touch toevoegen die je interieur uniek maakt en waar je trots op kunt zijn. Het is een manier om herinneringen levend te houden en te laten zien wie je bent. Dit zorgt voor een gevoel van thuiskomen en voor een unieke sfeer die past bij jouw persoonlijkheid.

KAIKKI styling persoonlijke spullen in je huis stijlen