KAIKKI styling ontwerpt bank By SIDDE Sommer Oudehaske

De bewoners van deze twee onder een kap woning in Oudehaske besloten een uitbouw te plaatsen voor meer ruimte en licht in huis. Daardoor was er ook meer ruimte voor een droomkeuken met kookeiland. De bewoners hadden al gekozen voor een nieuwe vloer en keuken, maar waren op zoek naar interieuradvies voor de rest van de woning. Ze wilden geen standaard grijs, maar iets dat meer aansloot bij hun persoonlijke stijl.

KAIKKI styling ontwerpt eetkamer voor twee onder een kap woning Oudehaske
KAIKKI styling ontwerpt woonkamervloer visgraat Oudehaske
KAIKKI styling ontwerpt Akoestische Wandpanelen

Het resultaat is een prachtige, warme en sfeervolle woning met een zachte basis. Dit is bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en fijn gemeleerde stoffen, in combinatie met toffe kleuraccenten. Zo is er gekozen voor warme aardetint Frosted Sand van LAB Paint, en zijn er opvallende kleuren als paars, roze en oranje toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een spannend contrast en wordt de woning een echte eyecatcher.

KAIKKI styling ontwerpt keukenontwerp Oudehaske
KAIKKI styling ontwerpt interieurstyling Oudehaske

Voor de wanden is er gekozen voor een lichte kleur, dit zorgt voor een ruimtelijk effect. Hierdoor lijkt de woning groter en lichter. Hierdoor is er meer ruimte voor kunst en decoratie.

KAIKKI styling ontwerpt paarse vaas Oudehaske
KAIKKI styling ontwerpt eetkamerstoelen Bodilson

Een ander belangrijk aspect van de inrichting is de verlichting. Hier is gekozen voor een combinatie van functionele verlichting en sfeerlicht. Zo zijn er spots geplaatst voor de verlichting van het werkblad, terwijl er bijvoorbeeld een hanglamp boven de eettafel is geplaatst voor een gezellige sfeer.

KAIKKI styling interieurstyling doorkijkje Oudehaske
KAIKKI styling interieurstylist Marijke in Oudehaske
KAIKKI styling moodboard twee onder een kap woning Oudehaske

Het interieur van de woning is nu helemaal afgestemd op de persoonlijke stijl van de bewoners en geeft een warm en gezellig gevoel. De woning is niet alleen mooi, maar ook nog eens praktisch en functioneel. De bewoners zijn helemaal #woongelukkigst en genieten nu nog meer van hun prachtige twee onder een kap woning in Oudehaske.

KAIKKI styling ontwerpt kookeiland Oudehaske

Wil je meer lezen dit interieuradvies? Check dan ook hier de blog die ik over deze twee onder een kap woning in Oudehaske schreef!

Foto zijn gemaakt door Martine Samplonius