KAIKKI styling zitkamerstyling Tersoal

Een hele uitdaging stond voor de deur voor de bewoners van deze 2-onder-1-kap-woning. Verhuizen van de Veluwe naar Friesland. Op zoek naar de rust en de schoonheid van de natuur. Dat was dan ook de opdracht. Buiten naar binnen halen.

KAIKKI styling natuurlijke materialen Tersoal
KAIKKI styling interieurstylist Marijke Tersoal

Het resultaat is een heerlijke woning geworden. Een rustige warme basis met mooie natuurlijk kleur- en materiaal accenten.

KAIKKI styling eetkamertafel Table du Sud Tersoal

Het groen staat voor de bomen en het gras. De blauwe accenten voor de lucht en het water en de beige basis tint voor zand/ strand. Het behang past perfect bij het geheel en het voelt alsof de wind (maar dan wel aangenaam ;)) neerstrijkt in de woning.

KAIKKI styling raambkleding Tersoal
KAIKKI styling detail verlichting Tersoal

Zo zijn ze niet alleen buiten als ze een mooie wandeling maken door de landerijen in de omgeving of als ze met de boot onderweg zijn maar ervaren ze dat gelijke gevoel ook in huis.

KAIKKI styling voor foto Tersoal eetkamer
KAIKKI styling interieurontwerp eetkamer Tersoal
KAIKKI styling realisatie eetkamer Tersoal

Voor foto’s van de woning in Tersoal – Bron www.funda.nl | 3D ontwerp | Realisatie foto door msinterieurfotografie

Een prachtig geheel die helemaal aansluit bij de persoonlijke stijl en wensen van de bewoners. Ze zijn meer dan #woongelukkigst !

KAIKKI styling realisatie Tersoal
KAIKKI styling interieuradvies keuken Tersoal

Wil je meer lezen over dit interieurontwerp? Check dan ook de blog die over deze 2-onder-1-kap-woning in Tersoal schreef.

Foto credits Martine Samplonius