KAIKKI styling ontwerpt interieurstylist bank By SIDDE

Zachte basis met toffe kleuraccenten

Realisatie van een interieuradvies met een zachte basis en toffe kleuraccenten!

Afgelopen voorjaar gaf ik een KAIKKI styling ontwerpt interieuradvies voor een mooie woning in Oudehaske. Inmiddels is de woning helemaal af en zijn de bewoners helemaal #woongelukkigst!

Kom je mee een kijkje nemen in deze te toffe woning met een zachte basis en toffe kleuraccenten?

KAIKKI styling ontwerpt bank By SIDDE Sommer Oudehaske
Verhuizen of verbouwen?

Deze twee onder een kap woning in Oudehaske is een prachtige woning. Toch wouden de bewoners anders. De keuze werd verhuizen of verbouwen. Potentie tot verbouwen was er zeker! De bewoners hadden de mogelijkheid om een uitbouw van 4 meter te realiseren, wat een geweldige manier is om meer ruimte en licht in de woning te creëren. Dat moest hem worden!

Ze kozen al snel een nieuwe vloer en keuken maar de bewoners nog op zoek naar manieren om het interieur meer bij hun persoonlijkheid aan te laten sluiten.

Kleur

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het inrichten van een woning is de kleur. Standaard grijs was niet wat de bewoners wilden, maar zelf wel voor zouden kiezen omdat het veilig was. Bij het eerste adviesgesprek werd er gekozen voor een zachte basis tint, waardoor er een warme en sfeervolle uitstraling ontstond. Hierdoor werd er een rustige basis gecreëerd waarop de toffe kleur- en structuuraccenten konden worden toegevoegd. Dit deden we aan de hand van een tof behang, een iets diepere kleur voor de keuken en een toffe onderbreking in een accent kleur!

KAIKKI styling ontwerpt woonkamervloer visgraat Oudehaske
KAIKKI styling ontwerpt kookeiland Oudehaske
Persoonlijke accenten

Een andere manier om het interieur meer bij de bewoners persoonlijkheid aan te laten sluiten, was door de toevoeging van persoonlijke accenten zoals kunstwerken en accessoires. Deze items zorgen voor een unieke uitstraling en geven de woning een persoonlijk tintje. We maakten een combinatie van eigen kunstwerken en accessoires met een persoonlijk verhaal en nieuwe kleurrijke kunstwerken en accessoires.

Zachte basis – toffe kleuraccenten

Verder werd er gekozen om de meubelen in een basiskleur te houden zoals beige en wit. Kleuraccenten pasten we in voornamelijk de accessoires zoals kussens, vazen en kandelaars. Maar ook in een heerlijke fauteuil en kekke hanglampjes boven het kookeiland. Hierdoor werd er een interessante en dynamische uitstraling gecreëerd. De uitbouw werd ingericht als een moderne woonkeuken, die perfect aansluit bij de rest van de woning.

KAIKKI styling ontwerpt eetkamer voor twee onder een kap woning Oudehaske
KAIKKI styling interieuradvies zachte basis met kleuraccenten
Verlichting

Tot slot werd er aandacht besteed aan de verlichting. Door gebruik te maken van dimbare verlichting en verschillende lichtbronnen werd er een sfeervolle en gezellige uitstraling gecreëerd.

#woongelukkigst

Het resultaat is een prachtige woning in Oudehaske met een warme en sfeervolle uitstraling, een zachte basis en toffe kleuraccenten. Door aandacht te besteden aan kleur, persoonlijke accenten, stijlen en verlichting is het interieur helemaal aan de persoonlijkheid van de bewoners aangepast en zijn ze meer dan #woongelukkigst!

Meer foto’s van dit project vind je ook terug in de portfolio.
Foto zijn gemaakt door Martine Samplonius.